dilluns, 22 d’octubre del 2012

Cyberbulling


Al principi les tecnologies ens poden semblar divertides, innovadores, útils i gratificants, ens faciliten la vida molt i sovint ens salven d'alguns problemes, però les noves TIC tenen també el seu costat fosc, la seva part oculta i la virtut o desavantatge de l'anonimat, fet que pot portar a alguns problemes fins i tot de salut psíquica com es el cas del cyberbulling, podem retocar fotografies i enviar missatges amenaçats de tota mena fins arribar a arruïnar vides per tal de divertir-se, hi han hagut suïcidis i canvis d'adreces electrònics o números de telèfon per aquesta mena de motius, així doncs proposem una petita reflexió i una cura del que es fa per la xarxa o a través de les TIC.
Els deixem un vídeo del mal que pot arribar a fer el Cyberbulling.



2 comentaris:

  1. Estem completament d'acord amb vosaltres i creiem que és un tema interessant per parlar i fer saber. Com a futurs docents estem molt interessats amb les noves tecnologies i esperem que siguin de gran profit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies noies, he vist que pel vostre blog també parleu d'això, esta molt bé informar a la gent sobre les tecnologies de l'actualitats! Fins la pròxima!

      Elimina