dimecres, 24 d’octubre del 2012

Cyberbulling


Hola de nou!


Avui us demostrem més coses que es poden fer amb aquesta tecnologia; pots crear un power point amb continguts del teu propi interès i pujar-lo a Internet per que qualsevol persona connectada el pugui veure! Sembla increïble, no?

I com que seguim vetllant per la vostra seguretat a la xarxa i la vostra cyberfelicitat els hem preparat un power point d'allò més il·lustratiu i entretingut, esperem que el gaudiu. Sempre amb moderació!

Podeu fer comentaris o veure documents relacionats a www.slideshare.net
Molt bon dia!!



4 comentaris:

  1. Gràcies per la informació noies! He que trobat que és molt bona entrada ja que per anys que faci que es coneix el problema, els índex de bullying no descendeixen i cada vegada més ara que tot està internatitzat ens trobem amb més casos de cyberbulling. És un problema molt real que pot crear veritables traumes i fer que la vida d'algú sigui un infern. A més a més el powerpoint és molt entenedor i didàctic. Continueu així noies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu Marta!
      Doncs si, aquest és un dels grans problemes actuals en la societat i no recent, malauradament sembla que costarà temps per eliminar-lo, però ho hem d'aconseguir, ja que està destrossant la vida de persones i algunes families...

      Elimina
  2. Ai caram no sabia que existia el cyberbulling... molt interesant i amb un powerpoint molt entenedor.
    Os felicito !

    ResponElimina
  3. Doncs si Jordi, malauradament això del cyberbulling és un fet real i massa normal en aquesta societat, hem d'aconseguir canviar-ho!
    Moltes gràcies.

    ResponElimina